Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorZiuzko, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorСнісар, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T12:52:39Z-
dc.date.available2023-07-11T12:52:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСнісар А. Технологія виробництва ковбасок для смаження в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14724-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 39 сторінках та містить 7 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 29 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва ковбасок для смаження в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва ковбасок для смаження. Завдання досліджень: проаналізувати асортимент ковбасних виробів; дослітити технологічну схему виробництва ковбасок для смаження; розрахувати основну сировину для виробництва ковбасок для смаження; визначити кількість технологічного обладнання та площу виробничих приміщень; проаналізувати технологію виробництва ковбасок для смаження; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників та витрати ресурсів на виробництво. У результаті досліджень досліджено технологічну схему виробництва ковбасок для смаження, розраховано основну та допоміжну сировину для виробництва ковбасок для смаження, розраховано технологічне обладнання та виробничі площі приміщень, визначено чисельності працівників та витрати ресурсів на виробництво ковбасок для смаження та проаналізовано якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва ковбасок для смаження в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Снісар А.Є. пт_.pdf667,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.