Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14807
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКот Стах Петрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKot Stah, scientific director-
dc.contributor.authorФролов, І.-
dc.date.accessioned2023-07-19T06:46:39Z-
dc.date.available2023-07-19T06:46:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФролов І. Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2023. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14807-
dc.description.abstractВипускна бакалаврська робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу, умови і методики роботи, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій, списку використаної літератури. Робота виконана на 56 сторінках комп’ютерного набору тексту, має 8 таблиць, 1 рисунок, 35 бібліографічних джерела. Тема випускної бакалаврської роботи: «Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району» Об’єкт досліджень: ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району Миколаївської області. Дійні корови української червоної молочної породи, їх продуктивні та відтворювальні якості. Метою випускної бакалаврської роботи було дати характеристику технології виробництва молока в період з 2021 по 2023 звітні роки Предмет досліджень: форми звітності, племінні форми та картки, дані первинного зоотехнічного обліку. Дослідження проводились в періоди 2021 – 2023 рр. за матеріалами зоотехнічного звіту, журналів, реєстраційних карток для фіксації кількості надоїв за лактацію, рівню молочного жиру та білку, основні характеристики відтворювальних якостей. Досліджено, вивчено та проаналізовано окремі технологічні елементи, проведено спостереження та досліджено існуючу технологію за рекомендованими параметрами, а також реалізації генетичного потенціалу молочної продуктивності тварин української червоно молочної породи. Складено висновки та пропозиції щодо удосконалення існуючої технології виробництва молока на подальше покращення основних виробничих операцій.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського районуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фролов І..pdf153,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.