Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14858
Назва: Моделювання технологічних системи харчових виробництв
Автори: Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Моделювання технологічних системи харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : Р. О. Трибрат, О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 85 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14858
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mtshv-lekc-181-mag-2023.pdf1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.