Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15526
Назва: Управління сервісною діяльністю
Автори: Андрющенко, Яна Едуардівна
Andriushchenko, Yana
Піюренко, Ілона Олексіївна
Piyurenko, Ilona
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Управління сервісною діяльністю : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Піюренко, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 35 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15526
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
uprav-serv-diyal-241-metod-prakt-2022.pdf455,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.