Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15526
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрющенко, Яна Едуардівна-
dc.contributor.authorAndriushchenko, Yana-
dc.contributor.authorПіюренко, Ілона Олексіївна-
dc.contributor.authorPiyurenko, Ilona-
dc.date.accessioned2023-10-18T06:40:14Z-
dc.date.available2023-10-18T06:40:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУправління сервісною діяльністю : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Піюренко, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 35 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15526-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleУправління сервісною діяльністюuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
uprav-serv-diyal-241-metod-prakt-2022.pdf455,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.