Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Коврига, Д. Ю.; Kovryha, Daneil
2023Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м. Мантова, Італія)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Чупрун, К. Г.; Chyprin, K.
2023Система управління якістю послуг готелю (на прикладі готелю «Crystal hotel»Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Тимощук, Д. В.; Tymoshchuk, D.
2023Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні (на прикладі готелю «ОКТАН», смт. Криве Озеро Первомайського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Заволока, Д. В.; Zavoloka, D.