Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603
Назва: Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності
Автори: Андрющенко, Яна Едуардівна
Andriushchenko, Yana
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Андрющенко Я. Е. Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 246. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрющенко.pdf308,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.