Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуцол, А.В.-
dc.contributor.authorGutsol, A.-
dc.date.accessioned2015-04-14T08:31:05Z-
dc.date.available2015-04-14T08:31:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГуцол А. В. Перетравність поживних речовин раціону і баланс азоту у свиней при згодовуванні ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 168-173.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1578-
dc.description.abstractПоказано, що згодовування молодняку свиней ферментних препа- ратів мацеробациліну, мацерази, МЕК-1, міновіту та мінази зумовлює збільшення коефіцієнтів перетравності клітковини, жиру, протеїну, а також відкладання азоту в тілі.ru
dc.description.abstractПоказано, что скармливание молодняку свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, МЕК-1, миновита и миназы обуславливает увели- чение коэфициентов переваримости клетчатки, жира, притеина, а также отло- жение азота в теле.-
dc.description.abstractIt is shown that feeding young pigs enzymes macerobacellin, Matseraza, MEK- 1, and minovitu minazy causes an increase of digestibility coeffi cients of fi ber, fat, protein, and delaying nitrogen in the body.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectферментні препаратиru
dc.subjectсвиніru
dc.subjectзгодовуванняru
dc.subjectперетравністьru
dc.subjectзасвоєння азотуru
dc.subjectферментные препаратыru
dc.subjectсвиньиru
dc.subjectскармливанияru
dc.subjectпереваримостьru
dc.subjectусвоение азотаru
dc.subjectenzymesru
dc.subjectpigsru
dc.subjectfeedingru
dc.subjectdigestionru
dc.subjectassimilation of nitrogenru
dc.titleПеретравність поживних речовин раціону і баланс азоту у свиней при згодовуванні ферментних препаратівru
dc.titleПереваримость питательных веществ рациона и баланс азота у свиней при скармливании ферментных препаратов.-
dc.titleDigestibility of nutrients and nitrogen balance in pigs fed with enzyme preparations.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n73v3r2013gutsol.pdf799,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.