Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15790
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарченко, Дмитро Дмитрович-
dc.contributor.authorMarchenko, Dmytro-
dc.date.accessioned2023-11-15T13:36:45Z-
dc.date.available2023-11-15T13:36:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрганізація робіт підприємств технічного сервісу : курс лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Д. Д. Марченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15790-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація робіт підприємств технічного сервісуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orp-teh-serv-lekc-015-mag-2023.pdf2,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.