Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Назва: Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки
Автори: Пархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник
Гнидюк, Е. М.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гнидюк Е. М. Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань,30 жовтня 2023 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2023. С. 214-216.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Всеукр.конф._Умань_30.10.23-214-216.pdf180,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.