Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16106
Назва: Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
Автори: Онищенко, Людмила Володимирівна
Onishenko, Ludmila
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва : метод. реком. для виконання практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16106
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvr-produkciyi-krol-ta-zvirivn-204-bakalavr-prakt.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.