Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтецюк, С.С.-
dc.contributor.authorStetsiuk, S.-
dc.date.accessioned2015-04-20T11:15:02Z-
dc.date.available2015-04-20T11:15:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтецюк С. С. Управління витратами м’ясопереробних підприємств / С. С. Стецюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 2 (72). – С. 48-58.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1613-
dc.description.abstractВизначено основні етапи процесу управління витратами м’ясопереробних підприємств. Планування витрат запропоновано здійснювати на основі результатів економіко-математичного моде- лювання оптимальних обсягів виробництва виробників продукції м’ясопереробки. Розроблено методику інтегрального оцінювання ефективності управління витратами м’ясопереробних підприємств.ru
dc.description.abstractОпределены основные этапы процесса управления затратами мясоперерабатывающих предприятий. Планирование затрат предложено осу- ществлять на основе результатов экономико-математического моделирования оптимальных объемов производства продукции мясопереработки. Разработа- на методика интегрального оценивания эффективности управления затратами мясоперерабатывающих предприятий.-
dc.description.abstractThe main stages of the cost management of meat processing enterprises were determined. The cost planning has been proposed to conduct on the basis of the results of economic and mathematic modeling of optimal meat processing production volume. A methodology of integral estimation of the ef ciency of the meat processing enterprises cost management has been worked out.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвитрати м’ясопереробних підприємствru
dc.subjectпостійні витратиru
dc.subjectзмінні витратиru
dc.subjectумовно-постійні витратиru
dc.subjectуправління витратамиru
dc.subjectоптимізаційне моделюванняru
dc.subjectрасходы мясоперерабатывающих предприятийru
dc.subjectпостоянные затратыru
dc.subjectпеременные затратыru
dc.subjectусловно-постоянные расходыru
dc.subjectуправление затратамиru
dc.subjectоптимизационное моделированияru
dc.subjectmeat processing plants costsru
dc.subjectfixed costsru
dc.subjectvariable costsru
dc.subjectrelatively fixed costsru
dc.subjectcost managementru
dc.subjectoptimization modelingru
dc.titleУправління витратами м’ясопереробних підприємствru
dc.titleУправление затратами мясоперерабатывающих предприятий.-
dc.titleCost management of the meat processing enterprises.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 2 (72).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n72v2r2013stetsyuk.pdf352,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.