Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Назва: Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання
Автори: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Shebanina, Elena
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Полторак, Анастасія Сергіївна
Poltorak, Anastasiya
Ключник, Альона Володимирівна
Klyuchnik, Alena
Табацкова, Ганна Вячеславівна
Tabatskova, Hanna
Христенко, Ольга Андріївна
Khristenko, Olga
Тищенко, Світлана Іванівна
Tischenko, Svetlana
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
atest-ekzam-241-bak-2023.pdf361,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.