Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16349
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтамат, Вікторія Михайлівна-
dc.contributor.authorStamat, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-12-29T07:39:08Z-
dc.date.available2023-12-29T07:39:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМаркетинг готельного і ресторанного господарства : метод. реком. до виконання контрольної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. М. Стамат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16349-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМаркетинг готельного і ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
marketing-gotel-restoran-gospod-241-bakalavr.pdf711,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.