Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorАваліані, І.-
dc.date.accessioned2023-12-29T10:26:38Z-
dc.date.available2023-12-29T10:26:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАваліані І. Технологія виробництва напівфабрикатів з тіста в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16360-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва напівфабрикатів з тіста в умовах фоп «Бабаєв А.В.» м. Миколаїв , яка містить 9 таблиць, 5 рисунків та 50 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 62 сторінку комп’ютерного тексту. Метою даної роботи була розробка рецептури, технології спеціалізованого продукту на прикладі вареників з сиром та курагою, а також розробка та технологія тіста для вареників застосуванням харчових добавок. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання: – обґрунтувати доцільність використання кураги як багачувального компонента під час виробництва вареників; – розробити науково-обґрунтовані рецептури спеціалізованих виробів з курагою, визначити співвідношення рецептурних компонентів; – дослідити органолептичні, фізико-хімічні показники вареників з сиром та курагою. У роботі вивчено і проведено аналіз виробництва вареників з сиром та курагою, проаналізовано економічну ефективність. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництві хлібобулочних виробів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва хліба та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва напівфабрикатів з тіста в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Аваліані.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.