Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтецюк, С.С.-
dc.contributor.authorStetsyuk, S.S.-
dc.date.accessioned2015-04-24T07:47:58Z-
dc.date.available2015-04-24T07:47:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтецюк С. С. Фактори впливу на прибуток м’ясо-переробних підприємств Черкаської області / С. С. Стецюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 72-81.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1640-
dc.description.abstractЗапропоновано класифікацію факторів впливу на прибуток м’ясопереробних підприємств залежно від характеру дії на економіч- ний ефект. Оцінено ступінь впливу чинників на рівень прибутковості виробників продукції м’ясопереробки Черкаської області. Наведено кількісну інтерпретацію взаємозв’язку податкових інструментів і еко- номічного ефекту суб’єктів господарювання.ru
dc.description.abstractПредложена классификация факторов влияния на прибыль мясопере- рабатывающих предприятий в зависимости от характера воздействия на экономический эффект. Оценена степень влияния факторов на уровень прибыльности производителей продукции мясопереработки Черкасской облас- ти. Приведена количественная интерпретация взаимосвязи налоговых инстру- ментов и экономического эффекта деятельности субъектов хозяйствования.-
dc.description.abstractThe classi cation of factors inuencing the promeat processing plants, depending on the nature of the economic impact. Reviewed the impact of factors on the protability producers meat processing Cherkasy region. Shows the quantitative interpretation of the relationship of tax instruments and the economic effects of the entity.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectприбутокru
dc.subjectрівень прибутковостіru
dc.subjectм’ясопереробна галузьru
dc.subjectфакторний аналізru
dc.subjectаналіз чутливостіru
dc.subjectприбыльru
dc.subjectуровень доходностиru
dc.subjectмясоперерабатывающая отрасльru
dc.subjectфакторный анализru
dc.subjectанализ чувствительностиru
dc.subjectprofit level of profitabilityru
dc.subjectmeat processing industryru
dc.subjectfactor analysisru
dc.subjectsensitivity analysisru
dc.titleФактори впливу на прибуток м’ясо-переробних підприємств Черкаської областіru
dc.titleФакторы влияния на прибыль мясоперерабатывающих предприятий Черкасской области.-
dc.titlePressure on promeat processing plants Cherkassy region.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n71v1r2013stetsyuk.pdf349,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.