Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorВрадій, Я.-
dc.date.accessioned2024-01-03T13:07:42Z-
dc.date.available2024-01-03T13:07:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВрадій Я. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429-
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва напівфабрикатів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження удосконалення тенології виробництва нпівфабрикатів. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему виробництва котлет, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єктом дослідження являється виробництво заморожених продуктів ТОВ «Еліка» Миколаївського району. Метою даної роботи є удосконалення технології напівфабрикатів із додаванням крупи перлової бланшованої. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умов-них позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблицьі 16, рисунки 2, бібліографічних одиниць 28.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Врадій_пт.pdf888,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.