Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16433
Назва: Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса
Автори: Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat, Ruslan, scientific director
Гавріков, Ю.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гавріков Ю. Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 67 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. нова Одеса виконана на 67 друкованих аркушах, містить 3 таблиці, 6 рисунків, 6 формул. Мета роботи – удосконалити технологію виробництва рибних консервів. Завдання – оптимізація виготовлення рибних консервів з м’яса коропу. в томатному соусі та додаванням червоного перцю. Предмет дослідження – процеси виготовлення рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром». Об'єкт дослідження – заготівля м’яса коропа для виготовлення рибних консервів за новою рецептурою. Наукова новизна роботи полягає в наступному: виготовлення корисних для людини рибних консервів з м’яса коропу, які мають дезінфікуючий ефект та тривалий термін зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16433
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Гавріков_пт.pdf806,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.