Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16440
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat, Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorЛупан, М.-
dc.date.accessioned2024-01-04T07:23:10Z-
dc.date.available2024-01-04T07:23:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛупан М. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16440-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв, яка містить 15 таблиць, 5 рисунків та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 68 сторінку комп’ютерного тексту. Метою досліджень було розробити технологічну схему напівкопченних ковбас та впровадження системи НАССР умовах ТОВ «Алиманика м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети ставили наступні завдання: 1. Провести огляд літературних джерел; 2. Проаналізувати хімічний склад соняшникового білка та функціонально-технологічні властивості; 3. Обґрунтування доцільності використання соняшникового білка в технології виробництва напівкопчених ковбас; 4. Розробка рецептури напівкопченої ковбаси із використанням соняшникового білка; 5. Удосконалити технологію виробництва напівкопчених ковбас із використанням соняшникового білка; 6. Розрахувати харчову та енергетичну цінність готових виробів; 7. Розробити технологічну схему виробництва напівкопченої ковбаси з білком соняшнику. У роботі вивчено і проведено аналіз виробництва напівкопченої ковбаси та проаналізовано економічну ефективність. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництві ковбасних виробів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва ковбаси та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лупан_пт.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.