Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16445
Назва: Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Островерхов, С.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Островерхов С. Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота виконана на 51 сторінках компютерного тексту, містить 4 таблиці, 1 рисунок та 36 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети виконували низку завдань: - надати загальну характеристику підприємства; - провести технологічні розрахунки копченостей; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологію виробництва копченостей; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва копченостей. У роботі вивчено і проведено аналіз виробництва копченостей та проаналізовано економічну ефективність. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництва копченостей. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва копченостей та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16445
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Островерхов_пт.pdf775,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.