Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16449
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorТруш, Є.-
dc.date.accessioned2024-01-04T07:45:42Z-
dc.date.available2024-01-04T07:45:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТруш Є. Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16449-
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва кондитерських виробів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження інноваційної рецептури печива, яке містить рисове та лляне борошно. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: розробка науково-обґрунтованої рецептури безглютенового цукрового печива з урахуванням особливостей рисового та лляного борошна, що дає хлібобулочним виробам властивості оздоровчого спрямування. Предмет дослідження: рисове та лляне борошно, особливості додавання їх до рецептури печива. Метою даної роботи удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів дієтичного напрямку харчування. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблиці 10, рисунки 5, бібліографічних одиниць 54.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Труш_пт.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.