Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16474
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorГреджук, Л.-
dc.date.accessioned2024-01-04T11:52:18Z-
dc.date.available2024-01-04T11:52:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГреджук Л. Вирощування товарної риби за різної структури полікультури в умовах ТОВ «Миколаївське сільськогосподарсько-рибоводне підприємство» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16474-
dc.description.abstractОб’єм кваліфікаційної (дипломної) роботи складає 78 сторінки комп’ютерного набору. В роботі подано 16 таблиць, опрацьовано 46 бібліографічних джерел. Тема даної роботи “Вирощування товарної риби за різної структури полікультури в умовах ТОВ «Миколаївське сільськогосподарсько-рибоводне підприємство» м. Миколаїв”. Мета кваліфікаційної (дипломної) роботи – вивчення впливу структури полікультури на ефективність вирощування товарної риби. Для досягнення мети були поставлені наступні завдання: вивчити гідрохімічний режим та природну кормову базу нагульних ставів, якість і кількість дволіток коропа і рослиноїдних риб, рибопродуктивність нагульних ставів та витрати корму, провести рибогосподарську оцінку та визначити економічну ефективність вирощування товарної риби за різної структури полікультури. Об’єктом дослідження слугували дволітки коропа, білого і строкатого товстолобиків та білого амура. Предметом дослідження були екологічні та технологічні параметри вирощування товарної риби. Проводились дослідження на трьох нагульних ставах загальною площею 18 га. В кожному ставу застосовувалися різні технологічні параметри вирощування риби у полікультурі з вмістом рослиноїдних риб від 50 % до 90 %. Дослідження проводились методом порівняння дослідних ставів поміж собою, застосовувалася біометрична обробка даних. Використовувалися загальновизнані для рибницьких господарств методики. Вивчено гідрохімічний стан ставів і їх природну кормову базу, середню індивідуальну масу і коефіцієнт вгодованості та вихід дволіток від посадки, рибопродуктивність і рибопродукцію ставів. Визначено ефективність вирощування товарної риби в залежності від структури полікультури. Вивчено вплив різних аспектів ресурсозберігальної технології на ефективність виробництва товарної риби у полікультурі та встановлено доцільність їх застосування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВирощування товарної риби за різної структури полікультури в умовах ТОВ «Миколаївське сільськогосподарсько-рибоводне підприємство» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Греджук.pdf910,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.