Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1658
Назва: Відгодівельні показники молодняку свиней при згодовуванні ферментних препаратів
Откормочные показатели молодняка свиней при скармливании ферментных препаратов.
Fattening index of young pigs fed with enzyme preparations.
Автори: Гуцол, А.В.
Hutsol, A.
Ключові слова: ферментні препарати
свині
згодовування
прирости
оплата корму
ферментные препараты
свиньи
скармливание
приросты
оплата корма
enzymes
pigs
feeding
growth
payment of food
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Показано, що використання в годівлі молодняку свиней ферментних препаратів мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1 – МЕК-5, міновіту та мінази зумовлює збільшення абсолютних та середньодобових приростів, а також зменшення витрати кормів на 1 кг приросту живої маси тварин.
Короткий огляд (реферат): Показано, що використання в годівлі молодняку свиней ферментних препаратів мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1 – МЕК-5, міновіту та мінази зумовлює збільшення абсолютних та середньодобових приростів, а також зменшення витрати кормів на 1 кг приросту живої маси тварин.
Показано, что использование в кормлении молодняка свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацерази, мультиэнзимных композиций МЕК-1 - МЕК-5, миновита и миназы приводит к увеличению абсолютных и среднесуточных приростов, а также уменьшение затрат кормов на 1 кг прироста живой массы животных.
It is shown that the use of feeding young pigs enzymes macerobacellin, Matseraza, multienzyme compositions MEK-1 - MEK-5, and minovitu minazy leads to an increase of the absolute and average daily pryrostii and reduce the cost of feed per 1 kg increase in body weight of animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1658
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гурин.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.