Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіліченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorBilichenko, Alexander-
dc.contributor.authorМуленко, І.-
dc.date.accessioned2024-01-09T11:05:22Z-
dc.date.available2024-01-09T11:05:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіліченко О. С., Муленко І. Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників (м. Миколаїв, 19-21 квітня 2023 р.). Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 31-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614-
dc.description.abstractУ дослідженні розглянуто розвиток кейтерингу в Україні, наведено приклади даного напряму у гастрономічній справі; особливу увагу приділено визнаним у світі кейтиринговим фірмам Іспанії та Великобританії.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectгастрономіяuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectкейтерингове обслуговуванняuk_UA
dc.subject«виїзний ресторан»uk_UA
dc.subjectнапрями кейтерингуuk_UA
dc.titleСучасні напрями розвитку кейтерингу в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-21-04-23-31-35.pdf179,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.