Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1663
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозырь, В.С.-
dc.contributor.authorГеккієв, Артур Долхатович-
dc.contributor.authorГеккиев, Артур Долхатович-
dc.contributor.authorКозир, В.С.-
dc.contributor.authorГеккієв, Артур Долхатович-
dc.contributor.authorГогітідзе, В.В.-
dc.contributor.authorKozyr, V.-
dc.contributor.authorGekkiev, Artur-
dc.contributor.authorGogitidze, V.-
dc.date.accessioned2015-05-05T08:34:53Z-
dc.date.available2015-05-05T08:34:53Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКозырь В. С. Физико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны Украины / В. С. Козырь, А. Д. Геккиев, В. В. Гогитидзе // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 88-92.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1663-
dc.description.abstractИсследованиями доказана возможность получения высококачественных шкур бычков мясных пород в степной зоне Украины.ru
dc.description.abstractДослідженнями доведено можливість отримання високоякісної шкіри бичків м'ясних порід в степовій зоні України.-
dc.description.abstractThe studies have demonstrated the possibility of obtaining of high-quality skins of beef bulls in the steppe zone of Ukraine.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectпородаru
dc.subjectбычокru
dc.subjectшкураru
dc.subjectсырьеru
dc.subjectкожаru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectbreedru
dc.subjectbullru
dc.subjectskinru
dc.subjectrawru
dc.subjectqualityru
dc.subjectбичокru
dc.subjectсировинаru
dc.subjectшкіраru
dc.subjectякістьru
dc.titleФизико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны Украиныru
dc.titleФізико-технологічні властивості шкіри бичків м'ясних порід в умовах Степової зони України-
dc.titlePhysical and technological properties of skin of beef bulls in the steppe zone of Ukraine.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
козир.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.