Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепин, А.А.-
dc.contributor.authorСаханчук, А.И.-
dc.contributor.authorКурепін, А.А.-
dc.contributor.authorСаханчук, А.І.-
dc.contributor.authorKurepin, A.A.-
dc.contributor.authorSahanchuk, A.I.-
dc.date.accessioned2015-05-05T08:40:39Z-
dc.date.available2015-05-05T08:40:39Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКурепин А. А. Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами / А. А. Курепин, А. И. Саханчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 101-105.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1664-
dc.description.abstractУстановлено, что с увеличением доли фракционного состава клетчатки и лигнина уменьшается потребление сухого вещества рациона и снижается переваримость питательных веществ кормов.ru
dc.description.abstractВстановлено, що зі збільшенням частки фракційного складу клітковини та лігніну зменшується споживання сухої речовини раціону та знижується перетравність поживних речовин кормів.-
dc.description.abstractIt is found that with the increase of the share of the fractional composition of cellulose and lignin decreased dry matter intake of diet and reduced nutrient digestibility of forages.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectкоровыru
dc.subjectклетчаткаru
dc.subjectрационru
dc.subjectпереваримость питательных веществru
dc.subjectкачество кормовru
dc.subjectкоровиru
dc.subjectклітковинаru
dc.subjectраціонru
dc.subjectперетравність поживних речовинru
dc.subjectякість кормівru
dc.subjectcowsru
dc.subjectfiberru
dc.subjectdietru
dc.subjectnutrient digestibilityru
dc.subjectforage qualityru
dc.titleВлияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровамиru
dc.titleВплив фракційного складу клітковини на перетравність та використання поживних речовин коровами.-
dc.titleThe effect of fractional composition of tissue on the digestibility and utilization of nutrients of cows.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курепин.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.