Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16658
Назва: Аналіз хімічного складу кормів Миколаївської області
Автори: Юлевич, Олена Іванівна
Ulevich, Olena
Дехтяр, Юрій Франкович
Dehtyar, Jurij
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Юлевич О. І., Дехтяр Ю. Ф. Аналіз хімічного складу кормів Миколаївської області // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 147-152.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив регіону і природно-кліматичних умов вирощування різних рослинних кормів на вміст хімічних речовин в кормах Миколаївської області. Показано залежність накопичення окремих поживних речовин в рослинах від сезонних температур року. Виявлено певні закономірності утворення сирої клітковини і сирого протеїну в рослинах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16658
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-148-153.pdf261,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.