Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Тетяна Георгіївна-
dc.contributor.authorOleynik, Tatyana-
dc.date.accessioned2024-01-12T07:14:31Z-
dc.date.available2024-01-12T07:14:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕкономіка і фінанси готельних та ресторанних підприємств : метод. реком. до виконання практ. занять та самост. роботи для здобувачів вищої освіти "Бакалавр" для денної та заочної форми навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа / уклад. Т. Г. Олійник. Миколаїв : МНАУ, 2023. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16673-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕкономіка і фінанси готельних та ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekonom-i-finansi-gotel-ta-restor-pidpr-241-prakt-bakalavr.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.