Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурило, Руслан Євгенійович-
dc.contributor.authorChurilo, Ruslan-
dc.date.accessioned2024-01-12T12:41:03Z-
dc.date.available2024-01-12T12:41:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationChurylo R. Development of an installation for the analysis of the process of electroplasmolysis of plant raw materials // Сучасна наука: інновації та перспективи : матеріали міжнар. мультидисциплінарної наук.-практ. інтернет-конференції молодих дослідників, здобувачів вищої освіти та науковців, 6-7 квітня 2023 р., м. Київ. Київ, 2023. С. 282-284.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16699-
dc.description.abstractFruit and vegetable raw materials are a very important and valuable basis for obtaining healthy food products. Fruits and vegetables, being sources of easily digestible carbohydrates, vitamins, dietary fibers and natural antioxidants, contribute to the regulation of the most important physiological functions of the body. Therefore, fruit and vegetable processing technologies should be focused on the rational use of raw materials with maximum preservation of physiologically valuable components of raw materials and an increase in the warranty period of storage of finished products.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectraw plantuk_UA
dc.subjectlaboratory equipmentuk_UA
dc.subjectcelluk_UA
dc.subjectelectroplasmolysisuk_UA
dc.titleDevelopment of an installation for the analysis of the process of electroplasmolysis of plant raw materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
282-284.pdf334,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.