Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1670
Назва: Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру
Влияние йодосодержащих добавок, введенных в основной рацион дойных коз, на качество кефира.
The effect of iodine additives on the quality of kefir introduced to the basic ration of dairy goats.
Автори: Рижкова, Т.М.
Лівощенко, І.М.
Ливощенко, И.М.
Rizkova, T.
Livoshenko, I.
Ключові слова: козине молоко
йодид калію
«Еламін»
кефір
якість
козье молоко
йодид калия
«Эламин»
кефир
качество
goat milk
potassium iodide
"Elamin"
quality
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М. Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру / Т. М. Рижкова, І. М. Лівощенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 137-141.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено порівняльну характеристику фізико-хімічного складу козиного молока, отриманого від кіз, які додатково отримували йодовмісткі добавки, та кефіру, виготовленого на його основі Встановлено, що йодид калію та «Еламін» впливають на покращення якості дослідних партій кефіру.
В статье приведена сравнительная характеристика физико-химического состава козьего молока, полученного от коз, которые дополнительно получали йодсодержащие добавки, и кефира, изготовленного на его основе. Установлено, что йодид калия и «Еламин» влияют на улучшение качества опытной партии кефира.
Comparative description of physical and chemical composition of goat's milk, from goats, feeding which iodine additionally and kefir, made on its basis is made. It is set that iodide potassium and «Elamin» influence on the improvement of quality of experimental parties of kefir.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1670
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
рижкова.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.