Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16765
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлючник, Альона Володимирівна-
dc.contributor.authorKlyuchnik, Alena-
dc.contributor.authorГалунець, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorGalunets, Natalia-
dc.date.accessioned2024-01-16T11:21:33Z-
dc.date.available2024-01-16T11:21:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТуристично-рекреаційний потенціал : методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. В. Ключник, Н. І. Галунець. Миколаїв : МНАУ, 2023. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16765-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТуристично-рекреаційний потенціалuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trp-241-bak-prakt-2023.pdf2,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.