Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Назва: Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства
Автори: Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І Павлюк. Миколаїв : МНАУ, 2023. 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upr-yakistyu-prod-ta-poslug-gotel-restoran-gosp-241-metod.pdf630,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.