Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції свинарства : робочий зошит для виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миклаїв : МНАУ, 2024. 99 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TVPS-rz-204-bak-2024.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.