Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. 133 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 51 з 51
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Роль податкового менеджменту в забезпеченні фінансової стійкості підприємстваПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Юзефович, Карина
2024Сфера послуг України як основа постіндустріального розвиткуОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Пролосов, Олександр
2024Стратегії управління якістю обслуговування у сфері туризмуКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Магар, Дар’я
2024Екологічні ініціативи в закладах ресторанного бізнесуПавлюк, Світлана Іванівна; Pavlуuk, Svitlana
2024Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесуПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Шаркова, Валерія
2024Операційний менеджмент в сфері обслуговуванняКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Магар, Анна
2024Вплив реінжинірингу бізнес- процесів на покращення якості обслуговування в туристичній галузіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Тимченко, Аліна
2024Ефективне управління ресурсами в готельному бізнесі: стратегії оптимізації робочої сили та матеріальних ресурсівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Шевчук, Денис
2024Послуга, як детермінанта конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства в умовах нестабільностіГуштан, Тетяна
2024Нормативно-правові аспекти регулювання готельно-ресторанного бізнесуГаталяк, Оксана; Ганич, Наталія
2024Організаційно-правові аспекти регулювання ресторанного бізнесу у ЛьвовіФіль, Марія
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 51 з 51