Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17909
Назва: Алгоритми автоматичного виявлення та класифікації ризиків у виробництві харчових продуктів з використанням Python
Автори: Тищенко, Світлана Іванівна, науковий керівник
Tischenko, Svetlana, scientific director
Чернега, К. П.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Чернега К. П. Алгоритми автоматичного виявлення та класифікації ризиків у виробництві харчових продуктів з використанням Python. Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 171-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17909
Розташовується у зібраннях:Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2024
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-tez-8-9-05-2024-171-173.pdf278,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.