Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17964
Назва: Використання штучного інтелекту
Автори: Борян Людмила Олександрівна, науковий керівник
Borian Liudmyla, scientific director
Буян, Ю. С.
Ключові слова: штучний інтелект
агрономія
робот
сільське господарство
технології
artificial intelligence
agronomy
robot Sophia
agriculture
technologies
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Буян Ю. С. Використання штучного інтелекту. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 146-149.
Короткий огляд (реферат): Дана тема присвячена штучному інтелекту та його впливу на різні сфери. Розглядаються ключові аспекти ШІ, в тому числі і першого людиноподібного роботу Софії. Досліджуються сфери використування ШІ, зокрема сільське господарство, медицину, астрономію та інше. Дослідження надає конкретні приклади застосувань ШІ, таких як робот Софія, використання дронів у сфері агрономії, розумних систем прогнозування в сільському господарстві для покращення процесів, зменшення ризиків та підвищення продуктивності.
This topic is devoted to artificial intelligence (AI) and its effects on various fields. The key aspects of AI are considered, including the first humanoid robot Sofia. The areas of use of AI are studied, in particular, agriculture, medicine, astronomy, and others. The research provides concrete examples of AI applications, such as Sophia the robot, the use of drones in agronomy, smart forecasting systems in agriculture to improve processes, reduce risks and increase productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17964
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-22-03-24-men-146-149.pdf224,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.