Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18069
Назва: Шляхи зниження собівартості сільськогосподарської продукції
Автори: Олійник Тетяна Георгіївна, науковий керівник
Oleynik Tatyana, scientific director
Пешкова, Б. Р.
Ключові слова: собівартість
сільське господарство
рослинництво
тваринництво
виробництво
оптимізація
ефективність
ресурси
технології
продуктивність праці
cost
agriculture
crop farming
livestock farming
production
optimization
efficiency
resources
technologies
labor productivity
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Пешкова Б. Р. Шляхи зниження собівартості сільськогосподарської продукції. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 269-271.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто поняття собівартості сільськогосподарської продукції, її складові та запропоновано шляхи її зниження, які включають в себе технологічне оновлення, раціональне використання ресурсів, підвищення продуктивності праці та підвищення якості продукції.
The paper examines the concept of the cost of agricultural products, its components, and suggests ways to reduce it, which include technological updating, rational use of resources, increasing labor productivity, and improving product quality
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18069
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-22-03-24-men-269-271.pdf215,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.