Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132
Назва: Benefits and harms of mouldy cheese for the body
Інші назви: Користь та шкода сиру з цвіллю для організму
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Лєвих, Д. С.
Lyevih, D.
Ключові слова: health
human
organism
cheese
mould
nutritional value
consumption rate
здоров’я
людина
організм
сир
цвіль
поживна цінність
норма вживання
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Lyevih D. Benefits and harms of mouldy cheese for the body. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 57-59.
Короткий огляд (реферат): The publication raises the issue of varieties of cheeses with mould, their impact on human health and the human body, the pros and cons of eating cheeses in the daily diet.
-
У цій роботі порушено питання різновидів сирів із пліснявою, їх вплив на здоров’я та організм людини, мінуси та плюси вживання сирів у щоденному раціоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-57-59.pdf472,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.