Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18229
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубініна, Марина Вікторівна-
dc.contributor.authorDubіnіna, Marina-
dc.date.accessioned2024-06-03T09:50:31Z-
dc.date.available2024-06-03T09:50:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДубініна М. В. Основні індикатори якості та безпеки продукції та конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 240-242. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18229-
dc.identifier.uri--
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-76-
dc.description.abstractРозглядаються аспекти післявоєнного відновлення у хлібопекарській промисловості, де досліджено та виявлено ключові фактори, що впливають на безпеку, якість та поживну цінність хлібобулочних виробів. Виділяються технічні, організаційні, економічні та соціальні показники якості та безпеки продукції харчування, які необхідно враховувати для успішної діяльності підприємства та задоволення потреб споживачів.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractAspects of post-war recovery in the bakery industry are being considered, where key factors influencing the safety, quality, and nutritional value of bakery products have been researched and identified. Technical, organizational, economic, and social indicators of food quality and safety are highlighted, which need to be taken into account for successful enterprise operation and meeting consumer needs.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.relation.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-76-
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхлібопекарська промисловістьuk_UA
dc.subjectсистема HACCPuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectbakery industryuk_UA
dc.subjectHACCP systemuk_UA
dc.titleОсновні індикатори якості та безпеки продукції та конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024
Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-240-242.pdf605,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.