Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-06-04T06:25:15Z-
dc.date.available2024-06-04T06:25:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПавлюк С. І. Управління харчовими відходами сфери гостинності у контексті формуваня продовольчої безпеки територіальних громад. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 281-284. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18257-
dc.identifier.uri--
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-91-
dc.description.abstractУ даній роботі розглянуто необхідність управління харчовими відходами сфери гостинності. Відмічено, що остання є найбільш утворюючою сферою – 18% від загального обсягу всіх харчових відходів. Узагальнено ключові напрямки щодо формування продовольчої безпеки територіальних громад й співпраці зацікавлених груп громади й закладів харчування. Акцентовано, що така співпраця матиме синергетичний ефект: розвиток місцевої економіки та раціональне використання харчових продуктів.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstract. In this work, the necessity of food waste management in the field of hospitality is considered. It is noted that the latter is the most generating area – 18% of the total volume of all food waste. The key directions regarding the formation of food security of territorial communities and the cooperation of interested community groups and food establishments are summarized. It was emphasized that such cooperation will have a synergistic effect: the development of the local economy and the rational use of food products.-
dc.description.abstract--
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectтериторіальна громадаuk_UA
dc.subjectхарчові відходиuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectсинергетичний ефектuk_UA
dc.subjectfield of hospitalityuk_UA
dc.subjectterritorial communityuk_UA
dc.subjectfood wasteuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectsynergistic effectuk_UA
dc.titleУправління харчовими відходами сфери гостинності у контексті формуваня продовольчої безпеки територіальних громадuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-281-284.pdf627,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.