Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18366
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorOnishenko, Ludmila-
dc.date.accessioned2024-06-13T06:40:43Z-
dc.date.available2024-06-13T06:40:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКонярство : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18366-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКонярствоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konyarstvo-prakt-204-bak-2024.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.