Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorСтеценко, В.-
dc.date.accessioned2024-09-09T09:06:52Z-
dc.date.available2024-09-09T09:06:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтеценко В. Оцінка свіжої рибопродукції різних способів обробки в умовах ТОВ “Миколаїврибпром” : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Г. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18666-
dc.description.abstractОб’єм кваліфікаційної (дипломної) роботи складає 56 сторінок комп’ютерного набору. В роботі подано 16 таблиць, 1 рисунок. Автором опрацьовано 41 бібліографічне джерело. Тема даної роботи “Оцінка свіжої рибопродукції різних способів обробки в умовах ТОВ “Миколаїврибпром”. Метою даної роботи було вивчення виходу свіжої продукції та м’ясної якості риби таких способів обробки як патрання, патрання обезголовлення, на тушку рибну та філетування. Для досягнення мети були поставлені наступні завдання: вивчити морфометричні показники і м’ясну якість необробленої товарної риби та свіжої рибопродукції вказаних способів обробки. Об’єктом дослідження слугували дволітки українського лускатого і українського рамчастого коропів, білого і строкатого товстолобиків та цьоголітки кларієвого сома. Предметом дослідження – морфометричні показники, коефіцієнт м’ясності та вихід готової продукції живої товарної риби та різних способів обробки. При цьому використовувалися методики, прийняті в іхтіологічних дослідженнях. Досліджувалися такі показники як маса та питома частка тіла, голови, луски, кісток, нутрощів, плавців і м’якоті риб. Для якісної оцінки свіжої рибопродукції розраховували її вихід та коефіцієнт м’ясності. За результатами досліджень встановлено, що свіжа рибопродукція всіх вказаних способів обробки була доброї якості, а найкращі показники виходу свіжої продукції досліджуваних риб з усіх способів обробки було встановлено при патранні риби, а за м’ясними якостями – при філетуванні. Найбільш економічно доцільною збільшення об’єму виробництва свіжої рибопродукції та реалізації кларієвого сома і білого товстолобика в живому вигляді та обробленомуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОцінка свіжої рибопродукції різних способів обробки в умовах ТОВ “Миколаїврибпром”uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Стеценко.pdf439,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.