Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2107
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Ігорівна-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Игоревна-
dc.contributor.authorGroza, Varvara-
dc.date.accessioned2017-06-14T12:33:12Z-
dc.date.available2017-06-14T12:33:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2107-
dc.description.abstractУ курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectСтандартизаціяru
dc.subjectНаціональна система стандартизаціїru
dc.subjectОргани та служби стандартизаціїru
dc.subjectвиди стандартівru
dc.subjectСистема показників якостіru
dc.subjectВизначення рівня якостіru
dc.subjectФункції служб якостіru
dc.subjectякість товарів і послугru
dc.titleСтандартизація продукції та послугru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
standartyzatsiya.pdf570,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.