Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2110
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorСтародубец, Алексей Александрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Ігорівна-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Игоревна-
dc.contributor.authorGroza, Varvara-
dc.date.accessioned2017-06-14T12:59:51Z-
dc.date.available2017-06-14T12:59:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСистеми технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 051 "Економіка" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, В. І. Гроза. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 66 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2110-
dc.description.abstractДо змісту даного курсу входять: визначення значення тваринництва в народному господарстві, пізнання шляхів розвитку та перспектив даної галузі, питання вдосконалення тварин, вивчення господарських і біологічних особливостей різних видів сільськогосподарських тварин, виробничо- зоотехнічних процесів на фермах, вивчення основних питань технології виробництва молока, яловичини, свинини, продукції вівчарства, птахівництва, конярства на сучасній індустріальній основі.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectоцінки росту худобиru
dc.subjectвирощування молоднякуru
dc.subjectвизначення масиru
dc.subjectвизначення швидкості ростуru
dc.subjectжива масаru
dc.subjectЕкстер’єр та конституція тваринru
dc.titleСистеми технологійru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SYSTEMY TEKhNOLOHIY.pdf859,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.