Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2158
Назва: Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
Автори: Галушко, Ірина Анатоліївна
Галушко, Ирина Анатолиевна
Galushko, Irina
Ключові слова: Мікрофлора травного тракту
механізми синтезу компонентів молока
Хімічний склад молозива
Хімічний склад яєць
Хімічний склад меду
Амінокислотний склад м’яса
Стимуляція травлення
продуктивність тварин
Хімічний склад хутра
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. І. А. Галушко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 227 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна вивчає фізико­хімічні властивості поживних і біологічно активних речовин кормів та кормових добавок, їх вплив на процеси травлення тварин; поглиблює знання з питань онтогенезу молочної залози, вивчення механізму утворення молока, впливу стимуляторів молочної продуктивності на секрецію молока, його якість, біологічні та технологічні властивості; вивчає біологічні основи формування м‘ясної, яєчної, шкіряної, вовнової продуктивності тварин, зокрема структуру та формування продукції, фактори впливу на біосинтез і якість продукції; вивчає теоретичні та практичні питання регулювання та стимуляції медової продуктивності бджіл; вивчає інтер'єрні показники та їх використання для прогнозування продуктивності тварин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2158
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biolohiya_produktyvnosti_silskohospodarskykh_tvaryn.pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.