Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2203
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Ивановна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2017-08-10T07:53:20Z-
dc.date.available2017-08-10T07:53:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 31 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2203-
dc.description.abstractПроцес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів. Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання. Метою даної розробки є надання допомоги студентам при засвоєнні методики виконання контрольної роботи, яка являє собою послідовність розрахунків при розробці технології виробництва продукції вівчарства.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectРозрахунок виходу вовниru
dc.subjectпотреби в кормахru
dc.subjectпотреби у воді та підстилціru
dc.subjectРозрахунок виходу гноюru
dc.titleТехнологія виробництва продукції вівчарстваru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_vivcharstva.pdf340,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.