Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2445
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКравченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.date.accessioned2018-02-01T12:48:22Z-
dc.date.available2018-02-01T12:48:22Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2445-
dc.descriptionВ конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормівru
dc.description.abstractКравченко, О. О. Зберігання та контроль якості кормів : конспект лекцій [Електронний ресурс] : для студ. денної форми навчання спец. 8.09010207 - "Промислове звірівництво" / О. О. Кравченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 112 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectкормиru
dc.subjectтехнологія зберіганняru
dc.subjectякість кормівru
dc.subjectкормові добавкиru
dc.titleЗберігання та контроль якості кормівru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zber_kontrol_ykosti_kormiv.pdf833,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.