Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorНикончук, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-02-05T09:42:29Z-
dc.date.available2018-02-05T09:42:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2453-
dc.descriptionЗа останні роки в Україні овочі набувають все більшого значення в харчуванні людей, тому галузь овочівництва знаходиться в стані підйому. Основним пріоритетом галузі є дослідження пов’язані з розширенням виробництва продукції та забезпечення населення екологічно безпечними овочами.ru
dc.description.abstractОвочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" (частина І) / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 52 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectовочеві культуриru
dc.subjectновітні технологіїru
dc.subjectпродуктивністьru
dc.subjectурожайністьru
dc.subjectсівозміниru
dc.subjectбіологічні особливостіru
dc.titleОвочівництвоru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo.pdf432,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.