Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorГорбенко, Елена Андреевна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorПастушенко, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorПастушенко, Андрей Сергеевич-
dc.contributor.authorPastushenko, Andriy-
dc.contributor.authorНоринський, Олексій Ігорович-
dc.contributor.authorНоринский, Алексей Игоревич-
dc.contributor.authorNorinskiy, Aleksey-
dc.date.accessioned2018-02-05T12:09:37Z-
dc.date.available2018-02-05T12:09:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2464-
dc.descriptionметодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчанняru
dc.description.abstractТехнологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" та ОКР "спеціаліст" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. :О.А. Горбенко, А.С. Пастушенко, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 34 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectлабораторні роботиru
dc.subjectсільськогосподарська продукціяru
dc.subjectтехнологія переробкиru
dc.titleТехнологія переробки сільськогосподарської продукціїru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_pererobky_sil's'kohospodars'koyi_produktsiyi.pdf315,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.