Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2502
Назва: Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок
Автори: Дехтяр, Юрій Франкович
Дехтяр, Юрий Франкович
Dehtyar, Jurij
Ключові слова: корми
кормові добавки
методи культивування
мікроорганізми
біотехнологія
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Дехтяр, Ю. Ф. Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок [Електронний ресурс] : курс лекцій з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 162 "Біотехнологія та біоінженерія" денної форми навчання / Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 99 с.
Опис: У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок» – науки яка вивчає отримання кормових засобів та добавок на основі промислових штамів мікроорганізмів. Фізіологію мікроорганізмів, технологію приготування поживних середовищ, методи культивування, управління процесом вирощування промислових штамів та отримання на їх основі продуктів мікробного синтезу з урахуванням нагальних потреб агровиробництва та новітніх перспективних розробок у виробництві кормів та кормових добавок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2502
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohichne_vyrobnytstvo_kormiv_ta_kormovykh_dobavok.pdf2,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.